Retail Box: de totaaloplossing voor uw winkel

Uw winkel is meer dan een verkoopruimte. Beleving overtuigt meer dan ooit consumenten. Ook de opkomst van e-commerce en showrooming zijn evoluties die vragen om een antwoord van uw zaak.

Lightspeed en Worldline hebben hun krachten gebundeld om u de Retail Box aan te bieden, een revolutionair kassasysteem. Retail Box steunt op de meer dan 40 jaar ervaring van Worldline in elektronische betalingen en op de expertise van Lightspeed in retail management systemen. Meer dan 25.000 winkels gebruiken hun oplossing al.

 

Uw voordelen

Zo biedt Retail Box u een alles-in-één oplossing waarmee u uw kassa, retail management én betalingen aan elkaar koppelt. Allemaal in één handige applicatie die uw volledige verkoopsituatie in rekening neemt. Bovendien, is het systeem beschikbaar op PC, iPad en op laptop, waar u ook bent!

Retail Box biedt een antwoord op al uw vragen: Hoeveel producten heb ik nog in voorraad? Wat moet ik bestellen? Wat is het profiel van mijn klanten? Wat zijn de drukste momenten? Welke verkooppunten zijn de meeste performante? Hoe kan ik alle prijzen veranderen met één klik?

 

Ontdek onze videos

 

Ik wil meer weten!