Kaarten

Het is een feit dat consumenten minder en minder met cash betalen en dat ze hun aankopen in alle omstandigheden met de kaart willen kunnen betalen, zelfs voor kleine bedragen. Bied elektronische betalingen aan en kies voor gemak, snelheid en veiligheid!
Behalve de betaalterminal van uw keuze, opteert u voor dié kaarten die het best aan de betaalgewoonten van uw klanten beantwoorden.

Bancontact, het favoriete betaalmiddel van de Belgen

Bancontact is het meest populaire betaalschema in België. Het wordt voor alle soorten betalingen steeds meer gebruikt: of het nu voor transacties in de winkels met de bankkaart is of met de smartphone dankzij de SmartPay-oplossing van Worldline, of voor e-commerce en m-commerce betalingen met de Bancontact-app.

Lees meer

 

Kredietkaarten

Uw klanten weten dat met een kredietkaart het geld niet meteen van hun rekening gaat. En dat verleidt hen om een groter bedrag te besteden. Bovendien kennen kredietkaarten geen grenzen: u trekt er ook buitenlandse klanten mee naar uw zaak. Worldline biedt handelaars aansluitingen aan voor veilige betalingen met de kredietkaarten Visa, MasterCard, Discover, Diners Club International, China Union Pay, JCB en American Express

Lees meer

 

Maestro/ V PAY

Buitenlandse klanten die geen kredietkaart hebben, kunnen toch bij u betalen: Maestro en V Pay maken internationale betalingen mogelijk via uw terminal. Zij voeren de internationale bankkaart in de terminal in, bevestigen met hun code en klaar is kees. Gemakkelijk voor u en voor uw klanten.

Lees meer

 

 

Elektronische maaltijdcheques: minder papier, meer klanten

Voor handelszaken in de voeding of horeca vormen eLunch Pass van Sodexo, Ticket Restaurant van Edenred en de maaltijdcheque van Monizze een uitgelezen kans om nieuwe klanten aan te trekken.

Lees meer

  

 

Bedrijfskaarten 
 

Uw klanten vragen u regelmatig een overzicht van hun brandstofverbruik of het opstellen van een maandelijkse factuur?

Lees meer

Veiligheid

Het aantal gebruikers van bank- en kredietkaarten blijft maar stijgen. Veiligheid speelt daarbij een belangrijke rol. Hoe we u die veiligheid kunnen garanderen.

Lees meer

  Het nieuwe betalen

Lees meer

Nieuwe wetgeving

Lees meer

 Aanpassing van onze formules

Om in te spelen op nieuwe evoluties in het elektronisch betalen, heeft Worldline haar formules herbekeken.

Lees meer