Betaalterminaltypes

U krijgt veel klanten over de vloer in uw winkel. Wagens rijden af en aan om te tanken. Fijnproevers komen graag naar uw restaurant. U doet een consultatie aan huis en uw patiënten hebben niet voldoende cash klaarliggen. Wat ook uw situatie is, mensen betalen graag met hun kaart. Wij zorgen ervoor dat de juiste terminal het betaalcomfort verhoogt.

Toonbankterminals

Steeds meer klanten komen uw zaak binnen zonder cash op zak. Ze verwachten dat hun betaalkaart aanvaard wordt. Een terminal op uw toonbank is dan ook een teken van vertrouwen. Comfortabel en veilig, voor uzelf en voor uw klanten.

Lees meer

Mobiele terminals

Met een handige, draagbare terminal brengt u betaalgemak tot vlak bij uw klant: aan zijn restauranttafel, aan zijn huisdeur, op de markt, ... In alle vrijheid, uw klant betaalt in alle vertrouwen zonder zich te moeten verplaatsen.    

Lees meer
 
 

Kaartbetalingen via smartphone

Maak in één-twee-drie van uw smartphone of tablet een betaaloplossing. Waar u ook gaat of staat: u kunt uw klanten elektronisch laten betalen. 

Lees meer

  

Inbouwterminals

Onze onbemande betaalterminals zijn ideaal voor verkoopautomaten, parkeermeters, tankstations, carwashes en soortgelijke toepassingen. Ze maken een snelle, eenvoudige en veilige betaling mogelijk. Ze beschikken over een high-tech design en een gebruiksvriendelijke interface, allemaal geïntegreerd in een robuuste behuizing die ontworpen is om bestand te zijn tegen weersinvloeden en vandalisme.   

Lees meer
    

Terminals voor tankstations

Snel even tanken! Betalen met een kaart hoort daar bij. Dus is het belangrijk een degelijke betaalterminal voorhanden te hebben. Met een onbemande buitenterminal kan dit  24u per dag, ook als u er niet bent.

Lees meer