Huren of kopen?
U bent op zoek naar een geschikte betaalterminal voor uw zaak? U wilt uw klanten gemakkelijk en vlot laten betalen? Met terminals die ze kennen, vertrouwen en vlot kunnen gebruiken? Worldline heeft verschillende terminals voor u klaar staan. Om deze in uw zaak te gebruiken, kunt u kiezen: u kunt een terminal kopen of een terminal huren. Een betaal- of huurformule, u bepaalt zelf wat het meest geschikt is voor u.

Een terminal, of u die nu koopt of huurt, is een investering die rendeert. Uw klanten kunnen met al hun kaarten (ook hun kredietkaarten) bij u in de winkel terecht. En dit elektronisch betaalgemak zorgt ervoor dat uw klanten uw omzet helpen verhogen.

Huren

U wilt uw klanten graag elektronisch laten betalen. Maar een terminal aankopen is voor u op dit ogenblik geen optie? Dan is een Atos Worldline huurformule dé oplossing voor u. U kunt kiezen uit verschillende huurformules, gaande van instapprogramma's tot en met premium oplossingen voor handelszaken met intensiever transactieverkeer. Bij elke formule hoort een aangepast servicepakket van bijstand en ondersteuning. Tevens kunt u kiezen voor een toonbankterminal of voor een mobiele terminal. Allemaal doordachte oplossingen aan een excellente verhouding tussen prijs en kwaliteit. U vindt zeker een huurformule die op maat van uw zaak geschreven is.

Lees meer  

 

Kopen

Een terminal aankopen is iets voor u. U vindt dit fiscaal interessanter. Een goede investering die rendeert op lange termijn. U kiest voor een toonbankterminal of een mobiele terminal. Reken dan nog een eenmalige installatiekost en uw terminal is klaar voor gebruik. Om er voor te zorgen dat u altijd op uw terminal kunt rekenen, raden wij u ook een dienstverleningspakket aan. Zo bent u verzekerd van technische bijstand.

Lees meer

 
 

Een terminal voor één dag, één week of één maand?

U organiseert een beurs, een uitverkoop of een bijzonder evenement? U hebt één of meer terminals nodig op verplaatsing? Korte termijnverhuur is dan een goede oplossing. U kiest zelf hoe lang u een terminal nodig hebt: van één dag tot één maand.

Lees meer