Diensten met meerwaarde

Onze terminals van de nieuwe generatie YOMANI en YOXIMO doen veel meer dan betalingen aanvaarden: het zijn ook reclame- en communicatietools die gedurende heel het verkoopproces uw relatie met uw klanten dynamiseren en faciliteren. Dankzij onze portfolio van diensten met meerwaarde kunt u zich onderscheiden:

Spaar & Pluk

Een van de meest voor de hand liggende manieren om aan klantenbinding te doen is een getrouwheidsprogramma opzetten. Om het leven van uw klanten te vereenvoudigen - maar ook het uwe - heeft Worldline zijn getrouwheidsprogramma Spaar&Pluk volledig in de kredietkaart van de consument geïntegreerd.

Uw klanten ontvangen voortaan hun korting rechtstreeks en automatisch wanneer ze via uw terminal betalen. En snelle oplossing die voor iedereen toegankelijk is!

Meer info hier.

DCC

Dankzij de Dynamic Currency Conversion (DCC) kunnen uw internationale klanten in hun eigen valuta betalen. En u ontvangt de betalingen op uw rekening in euro. In een land als België met een grote internationale cliënteel is deze dienst een echte troef!

Meer info hier.

Worldline Gift Card 

De Worldline Gift Card helpt u om uw klanten nog meer te binden en aankopen te stimuleren in uw verkooppunt. De kaart kan volledig naar wens gepersonaliseerd worden. U wilt een cadeaucheque aan uw beste klanten aanbieden? Onze terminal zorgt ervoor!

Meer info hier.

Worldline Smart Reporting

Het manueel behandelen van kassatickets is voortaan niet meer nodig!
Dankzij Smart Reporting van Worldline, kan je automatisch een maandelijks factuur aan je klanten bezorgen, zonder dat ze hiervoor een tankkaart moeten aanvragen. Tanken met bankkaart of kredietkaart volstaat.
Smart Reporting beheert alle gegevens van transacties via Bancontact, Maestro, Visa of Mastercard in uw tankstations.

Meer info hier.